Website: www.facebook.com/gunshow.groningen
Speelt van: n.n.b.

Onvervalste hardrock met een vette knipoog naar het verleden, dat is The Gunshow uit Groningen. De band rond frontman Ronald Termaten won op Valentijnsdag met overmacht de bandbattle in Café De Grutter en dus mogen ze op 29 augustus de tweede editie van Rock Op Brink openen.

En daar zijn we blij mee, want deze jongens kunnen dus spelen. Drummer Bastiaan Hakkeling imponeerde door het viertal als een opgevoerde Dik Trom richting finish te meppen. Gitarist Jasper Bugel demonstreerde waarom hij in weerwil van zijn achternaam in een rockband is terechtgekomen en niet in de dorpsfanfare. En Lars Hofman liet zich gelden als de betrouwbare bassist zonder wie de band als een pudding in elkaar zou zakken. De perfecte basis voor Termaten die niet alleen de juiste uitstraling heeft om de rockers voor zich te winnen, maar ook nog eens een prima gitarist blijkt te zijn.

The Gunshow ademt rock, betrekt het publiek graag bij de show en paart riff aan riff waardoor je onwillekeurig aan AC/DC, Guns ‘n’ Roses en Airbourne moet denken. Balls to the wall dus. De eerste horde hebben ze genomen, de tweede komt eraan en dan moet het wel heel raar lopen als we niet veel meer van The Gunshow gaan horen. Want nu hebben we alleen die single Living This Way.

Give it up for The Gunshow!

The Gunshow - Living This Way

Living This Way

The Gunshow - One Of Those Nights

One Of Those Nights

Deel dit bericht

FacebookTwitterMore...